Donna Veenendaal

Donna Veenendaal is opgericht in 2012

Ben je lid van Donna Veenendaal dan kun je via de (besloten) facebook-groep op de hoogte blijven van de actualiteiten.

Jaarprogramma 2019

21-03  (19:30 – 22:00) ALV Espressobar De Fazant

25-03  ‘Vrouw en politiek’ evenement la Mama

11-06   (12:00 – 14:00) Stadswandeling

19-09  (18:00 – 20.00) Presentatie(s) leden

14-11   (20:00 – ? )  Feestavond

Bijeenkomsten

Aan het begin van elke bijeenkomst kunnen Donna’s van de gelegenheid gebruik maken in het kort een nieuwtje te delen over hun werk en/of bedrijf of om bijvoorbeeld aandacht te vragen voor een project.

Het kan gaan om nieuws over je bedrijf, een mijlpaal binnen je project of een goed doel waar je je voor inzet.

Wat we ermee willen bereiken is dat we elkaar steeds beter leren kennen en natuurlijk: dat we elkaar inspireren.

Bestuur Donna Veenendaal

Op internationale vrouwendag 8 maart 2018 is het nieuwe bestuur geïnstalleerd.

Jose Wisselo

Lid vanaf  2012  
voorzitter vanaf 2018

José Wisselo –  Wellnessmasseur en geregistreerd licentiehouder van het Nederlands Genootschap voor Sportmassage, eigen praktijk aan huis.

M 06-43165394
jose@wishuwell.nl
www.wishuwell.nl

Eugénie Ponjee-Scheurwater

Lid vanaf  2012  
secretaris vanaf 2018
bestuurslid Donna la Mama vanaf 2018

Eugénie Ponjee-Scheurwater –  Advocaat met specialisatie letsel- en overlijdensschade

Ik help mensen graag hun leven weer op de rails te krijgen na tegenslag. Of het nu gaat om een ongeval, of medische fout: ik wijs slachtoffers de weg naar een zo volledig mogelijk herstel. Zowel qua gezondheid als in financieel opzicht.

M 06-55388649
eponjee@boersadvocaten.nl
www.boersadvocaten.nl

Joyce van der Meijden

Lid vanaf  2012  
penningmeester vanaf 2018

Joyce van der Meijden-Potters – Studiebegeleider

Ik ben 45 jaar, getrouwd en moeder van een puberzoon van 14. Daarnaast werk ik al 20 jaar als studiebegeleider. Dat houdt in dat ik jongeren op de middelbare school help met hun huiswerk, zowel qua planning als vakinhoudelijk. Dat is heel dynamisch, omdat je het ene moment een leerling uit 2VMBO moet overhoren voor Frans en 5 minuten later iemand uit 5VWO moet helpen met een vraagstuk over wiskunde B. Naast structuur aanbrengen, uitleg geven en overhoren, is vooral het contact met de leerlingen zelf wat mijn werk zo leuk maakt. Vooral omdat iedere leerling zo zijn eigen redenen heeft om niet optimaal te presteren. Dat kan variëren van een gedragsprobleem tot een motivatieprobleem. Het is heel dankbaar als ze met een glimlach op hun gezicht komen vertellen dat ze een goed cijfer hebben gehaald!

Stationsstraat 51M
3905 JH Veenendaal
T 085-070 00 09
info@breinbrekers.nl
www.breinbrekers.nl

Leden

Laura Schoeman

Lid vanaf 2012

Laura Schoeman- van Rij – Huidtherapeut

Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk voor huid-en oedeemtherapie in gezondheidscentrum Veenendaal en ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede.

Mijn passie is om iedere huid te laten stralen. Het is geweldige om mensen te helpen met hun huidproblemen en vragen.  Bij mensen met bv acne of couperose kunnen geschikte producten in combinatie met een goed advies al veel verbetering geven. Tegenwoordige kunnen we veel huidproblemen behandelen met o.a. peelings en laser. Wij helpen mensen met uiteenlopende klachten. Van kleine tot grotere problemen. Dit maakt mijn werk zo leuk en afwisselend.

De Donna-bijeenkomsten zijn inspirerend en gezellig.

Nijverheidslaan 3d
3903 AL Veenendaal
T 0318-553304
info@huidtherapie4yourskin.nl
www.huidtherapie4yourskin.nl

Mechteld Ballintijn

Lid vanaf  2012
secretaris  2015 –  2018

Mechteld Ballintijn – Grafisch ontwerper

Met een interesse in communicatie & creëren was de stap richting grafisch ontwerp snel gezet. Want als ontwerper is het de uitdaging om juist die vormgeving te kiezen die zorgt dat de boodschap van de klant zo helder mogelijk overkomt bij de doelgroep. En die puzzel, dat is waar ik elke keer weer met veel plezier aan begin.

Met mijn ontwerpstudio Op de Millimeter werk ik voor met name ZZP-ers en het MKB in de regio rondom Veenendaal, van yoga docent tot organisatie-adviseur en van huidtherapeut tot hospice.

M 06-417088936
info@opdemillimeter.nl
www.opdemillimeter.nl

Ilse van de Weerdhof

Lid vanaf 2012
penningmeester 2015 – 2018

Ilse van de Weerdhof – Eigenaresse van X-scooter

Vanuit de hobby van mijn man is X-scooter ontstaan. Het begon met scooters opkopen en opknappen. Toen onze eigen garage te klein werd zijn we op zoek gegaan naar een winkel van waaruit we scooters kunnen verkopen, inkopen, repareren en onderhouden. Nu is er een ruime showroom en  werkplaats waar we naar hartenlust kunnen werken en onze klanten kunnen helpen met alles waar het bij de scooter om draait. Ik verzorg de complete administratie, in en verkoop, marketing, website en alle hand en spandiensten in en om de winkel. Buiten X-scooter zijn mijn hobby’s, sporten en lezen.

Nieuweweg 160
3905 LS  Veenendaal
T 0318-787378
info@x-scooter.nl
www.x-scooter.nl

Marianne van Willigen

Lid vanaf 2013
voorzitter en bestuurslid Donna La Mama 2015 –
2018

Marianne van Willigen – Bohré – Project jurist bij de gemeente Buren en freelance juridisch adviseur

Ik werk met veel plezier als jurist, zowel in loondienst als freelancer. Ik vind de vraagstukken rondom vastgoed het leukst. Dit kan met van alles te maken hebben;  huur/verhuur, verkoop, erfpacht/opstalrecht, beheer, parkmanagement, faillissement huurder, etc. Deze passie komt doordat ik 10 jaar in het beheer van onroerend goed heb gewerkt.

Nadat er enthousiast over Donna werd verteld, ben ik meteen lid geworden. Het is mooi om te zien in welke beroepen vrouwen actief zijn en hoe enthousiast ze hier over zijn.

Beatrixstraat 64
3901 DG Veenendaal
M 06-17487435
marianne@artelligent.nl

Nicolien Berghuis

Lid vanaf 2016

Nicolien Berghuis – Barista/Eigenaresse Espressobar de Fazant

Ik ben in 2015 De Fazant begonnen vanuit mijn passie voor koffie en om mensen een moment van ontspanning te bieden in het hectische leven van alledag. Ik maak met mijn zaak graag connecties mogelijk tussen mensen.

Ik blijf ambitieus naar de toekomst kijken en ben altijd bezig met vernieuwingen en kansen om mijn kennis te verdiepen en verbreden. Binnenkort misschien een andere uitdaging? Wie weet!

Brouwersgracht 1
3901TK Veenendaal
M 06-1264 3355
info@espressobardefazant.nl
Espressobardefazant.nl
facebook: espressobardefazant

Natalia Saklakova

Lid vanaf 2014

Natalia Saklakova – Dansdocent en danscoach, eigenaresse Art to Move

Als docent dansexpressie breng ik kinderen en volwassenen graag in beweging die ontstaat vanuit beleving. Wetende wat dans betekent voor de persoonlijke ontwikkeling van mijzelf, begeleid ik als danscoach mensen in hun ontwikkeling via dans en beweging.

Daarnaast dans ik zelf veel Argentijnse tango en geef daar ook lessen in. Samen met mijn danspartner hebben we een eigen lesmethode ontwikkeld; ‘Mindful Tango’. We leren mensen tango dansen vanuit verbinding, aanvoelen en afstemmen en niet vanuit passen. Op deze manier ervaar je meteen de essentie van tango en ben je in staat te improviseren.

Valleistraat 4
3901 RT Veenendaal
M 06-11199612
info@arttomove.org
www.ArttoMove.org