Donna Zeeuws-Vlaanderen

Donna Zeeuws-Vlaanderen is een kring in oprichting.

Om Zeeuws Vlaanderen kennis te laten maken met ‘La Donna e Mobile’ worden er speciale introductiebijeenkomsten georganiseerd. Ken je of ben je een enthousiaste ondernemende vrouw die in Zeeuws Vlaanderen woont of werkt? Geef haar naam aan ons door zodat wij haar een uitnodiging kunnen sturen  zeeuws-vlaanderen@ladonnaemobile.nl

Bijeenkomsten

08-11-2017 Bianca Runge, coördinator kunstuitleen  KULT Terneuzen

08-03-2018 Donna evenement ‘Waar stond jouw wieg?’

?-04-2018 Arjelien van Dijke, beeldend kunstenaar/docent Toonbeeld Terneuzen

Eerste stap gezet

Om Zeeuws Vlaanderen kennis te laten maken met ‘La Donna e Mobile’ hadden we op woensdag  8 november 2017 een speciale introductiebijeenkomst bij KULT in Terneuzen. Gastvrouw en kersvers Donna-lid Bianca Runge samen met een paar Donna’s van het eerste uur , Marianne Heuvelmans, Carla Kesteloo en Lilian Bos hebben daar een paar enthousiaste dames mogen ontvangen.  Samen zullen zij verder het Zeeuws Vlaamse land in trekken en een 2e kennismakingsbijeenkomst organiseren. Datum en plaats nog nader te bepalen.

Bestuur Zeeuws-Vlaanderen

Donna Zeeuws-Vlaanderen heeft nog geen definitief bestuur.

Contactpersonen zijn Bianca Runge en Lilian Bos.

Bianca Runge

Lid vanaf 2017

Bianca Runge – Beeldend kunstenaar

Opleiding kunstacademie Arnhem. Sinds juli 2016 Coördinator kunstuitleen Terneuzen (KULT). Maker van beeldende voorstellingen en werkzaam voor een achter de schermen op festivals. Geïnteresseerd in kunst, festivals en het bieden van ervaringen.

Wil een Donna-kring Zeeuws-Vlaanderen oprichten om daar een netwerk op te bouwen, kennis en ervaringen te delen.

mail@biancarunge.nl

www.biancarunge.nl


Lilian Bos

Lid vanaf 2004
Voorzitter bestuur Donna La Mama sinds 2017

Lilian Bos – Architect

Als architect ben ik betrokken geweest bij de bouw van de Westerscheldetunnel en de Sluiskiltunnel. Belangrijke projecten voor de logistieke verbinding van Zeeuws-Vlaanderen met de rest van Zeeland. Zo heb ik het Zeeuws -Vlaamse landschap leren kennen en in mijn hart gesloten.

Sinds 2004 ben ik lid van Donna Walcheren en heb zo heel wat interessante vrouwen buiten mijn werkterrein leren kennen die ik anders niet ontmoet zou hebben. Ik wil me nu graag inzetten om Zeeuws-Vlaanderen kennis te laten maken met Donna en de verbinding tot stand brengen met de overige Donna-kringen.

T: 06-24416566
lilian-bos@zeelandnet.nl

 

Leden

Ben je lid van Donna Zeeuws-Vlaanderen dan kun je via de (besloten) facebook-groep op de hoogte blijven van de actualiteiten.

Lid vanaf …

Naam – Functie

Binnenkort meer…

Straatnaam
Plaats
Etc